Prijelaz s bonova na pretplatu

Prijeđite na pretplatu i uz nove Bez granica tarife neograničeno komunicirajte bez razmišljanja o mogućim dodatnim troškovima.

Pogodnosti
Prelaskom na pretplatu odaberite najbolju tarifu za sebe, iskoristite sve pogodnosti koje uključuje i komunicirajte bez ograničenja. Usput, uz nove tarife još jednostavnije dođite do novog uređaja uz mogućnost otplate na rate!
Nove tarife nemaju naknadu za uspostavu poziva, a pozivi su neograničeni prema svim mrežama u Hrvatskoj! Ako ste korisnik Vip fiksnih usluga, interneta i/ili televizije, za vas su ove tarife još povoljnije!

 • Neograničena
  komunikacija

  prema svima u Hrvatskoj i
  zemljama članicama EU

 • Bezbrižno u
  roamingu

  uz uključene minute, SMS
  poruke i internet

 • Kupovina uređaja
  na rate

   

 • Uključene
  dodatne usluge

   


Korisno je znati...

Automatski prijenos novca s bonova na pretplatu prilikom migracije

Svi Vipme korisnici usluge na bonove koji žele postati pretplatnici više se ne moraju brinuti što će s ostatkom novca na svojim računima. Kad postanu pretplatnici, preostali iznos ostat će im na raspolaganju za trošenje prema važećem cjeniku odabrane tarife. To uključuje sve vrste poziva i poruka te prijenos podataka unutar Hrvatske i u roamingu.

 

Za ovu uslugu ne plaća se nikakva naknada. Najveći mogući iznos koji se može prebaciti na pretplatu prilikom migracije je 500 kuna i na raspolaganju je 90 dana od potpisivanja pretplatničkog ugovora. Ako korisnik ima više od 500 kn na Vipme računu, razliku može prebaciti na drugi Vipme račun.

 

Saznajte više na Prijenos novca

Provjera uključenih sadržaja i troškova

Korisnici koji prijeđu na pretplatu u svakom trenutku mogu provjeriti svoju trenutačnu potrošnju. Slanjem SMS poruke sadržaja ? na 13222 brzo i jednostavno u svakom trenutku provjerite svoju trenutačnu potrošnju i stanje preostalih neiskorištenih minuta, SMS poruka te MB-a uključenih u vašu tarifu.

 

Ako ste korisnik smartphona s operativnim sustavom Android, iOS ili WP, dostupna vam je i mobilna aplikacija Moj Vip ili usluga Moj Vip na internetskoj stranici moj.vip.hr

 

Kontrola troškova - kombinacija pretplate i bonova na Ideal Start+ tarifi

Ovo je prva i jedina tarifa u kojoj sami određujete iznos svog mjesečnog računa (limit) čime zadržavate potpunu kontrolu nad svojim troškovima.

 

Znači nema iznenađenja na mjesečnom računu.